top of page

VALENTIJNSCADEAUTJES VOOR M/V/X

6 designgeschenken die je interieur boosten

Van links naar rechts en van boven naar beneden: Bottoms Up Vase 59 €, Flare kandelaar 29 €, Splash Vase 79 €, Swirl Bowl 99 €, Crinkle Stripe Plaid 89 €, Plant Pot vanaf 19 €, alles bij Hay.


3 cadeaus die boekdelen spreken


Verklaar letterlijk je liefde met Design Letters, het jonge Deense designmerk van journalist Mette Thomsen. "Ik houd van letters en de stijlvolle dingen die je ermee kan doen in je interieur", verklaart ze. Haar ontwerpen, inclusief het met de hand ontworpen alfabet van Arne Jacobsen, nodigen je uit om te spelen met letters en je boodschap niet-mis-te-verstaan over te brengen. Zeg het met een glas, een kop of een volledig letterbord.


4 ideeën voor hopeloze gevallen


Weet je echt niet waar je (toekomstige) geliefde van houdt? Yd weet raad. Trakteer hem/haar op een ontbijt of lunch in ons Nordic Kafé. Ben je enkel op zoek naar een verrassende attentie, dan is een heerlijk potje natuurlijke wine gums van Wally and Whiz een smakelijk idee. Nog eentje om het af te leren: kom een Colour crate van Hay halen (vanaf 6 €) en vul die met originele spulletjes. Nog niet overtuigd? Dan is er deze ultieme oplossing: de cadeaubon. Kan niet misgaan!Comments


bottom of page