top of page

String Furniture

STRING® BORN 1949. STILL THOUSANDS OF CONFIGURATIONS TO BE DISCOVERED.

DESIGNED AND MADE IN SWEDEN.


String Furniture maakt en produceert meubelen van hoge kwaliteit en is gekenmerkt door zijn Scandinavisch design. De tijdloze expressie van hun ontwerp is voor hen even belangrijk als de functionaliteit.


Misschien heb je wel al eens gehoord van de iconische String®-plank? Een flexibel rekkensysteem, ontworpen door de Zweedse architect Nisse Strinning samen met zijn vrouw Kajsa Strinning, in 1949.


Of misschien heb je al gehoord over het Museum™-rek? Ontworpen door het gerenommeerde architectenstudio TAF in samenwerking met het Zweeds Nationaal Museum. Of wist je van hun Works™ ..by String Furniture? Een voorbeeld van hoe een werkplek zowel functioneel als mooi kan zijn.


String Furniture biedt flexibele oplossingen voor alle ruimten. We geven je graag hierbij een overzicht.Badkamer

Kies een String opstelling voor in je badkamer. Weinig plaats? Kies dan voor een compacte muurcombinatie. De kastjes met spiegeldeuren geven je alle opbergruimte die je nodig hebt voor je toiletartikelen en accessoires.


Slaapkamer

Een nachtkastje met opbergruimte of een open dressing dat je volledig naar eigen wens kan inrichten met kledingstangen en schoenplanken. Maak je dressing af door kleine zaken op te bergen in de handige organizers en gebruik de mooie hangers van String.


Hal

Zorg ervoor dat je hal steeds netjes en stijlvol oogt. Verdeel een halcombinatie bijvoorbeeld in twee. Voeg aan het bovenste gedeelte haken en stangen toe voor jassen en sjaals en maak beneden een rekje met geperforeerde schoenplanken.


Kinderkamer

Creëer een mooie kinderhoek met de vilten opbergplanken of installeer een bureautje dat je jaar na jaar kan aanpassen in hoogte voor je kids. Mis je wat kleur, combineer dan een standaard setting met een String Pocket in een leuke flashy kleur.


Keuken

Tijd om je keuken te organiseren? Zorg ervoor dat het meest gebruikte altijd binnen handbereik staat. Stel een combinatie samen van metalen legplanken. Deze zijn extra handig door het opstaand randje. Geen enkel glas of opbergpot valt zo gemakkelijk af het rek.


Woonkamer

Bewaar je meest geliefde voorwerpen en boeken op de legplanken, tijdschriften op de schuine legplanken en berg al je rommel of papieren op in de afsluitbare kasten. Met deze combinatie mis je niets.


Buiten

Met zijn gegalvaniseerde panelen en legplanken is deze combinatie bedoeld voor gebruik buitenshuis. Een combinatie van shelves met hoge en lage rand geeft het meubel extra karakter.


Werkplek

Ongeacht of je werkruimte zich op kantoor of thuis bevindt, String heeft de oplossing die aan al je behoeften voldoet. Kies voor een compacte werkplek of kies voor een in de hoogte verstelbaar bureau van String met bijhorende trolley. Berg je dossiers op in kasten en lades en presenteer je brochures op schuine legplanken.


Build Your Own

Stel je opstelling samen via de 'Build Your Own' app. Klik op onderstaande foto en ga zelf aan de slag. Hoe te werk gaan?

  • Stap 1: selecteer je zijpanelen, vervolgens bepaal je de indeling van je rek

  • Stap 2: sla deze configuratie op

  • Stap 3: mail je tekening nummer (ID nummer) of PDF door naar team@ydnordichouse.be

Kom je er zelf niet uit? Geef ons een seintje en we werken graag vrijblijvend een aantal voorstellen voor je uit.


Assortiment


Museum shelf

De Museum shelf van String Furniture is een functionele en veelzijdige plank die kan worden gebruikt om een ​​mooi object of kunstwerk te tonen of gewoonweg handig als nachtkastje.

Draagkracht is 10kg.


Meer info?

Kom gerust langs in onze showroom om de verschillende stalen te bekijken of contacteer ons via mail, telefoon of chat.

  • Adres: Belfortstraat 8-12, 9000 Gent

  • Openingsuren showroom: dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00

  • E-mailadres: team@ydnordichouse.be

  • Telefoonnummer: +32 9 395 00 44


Comments


bottom of page