top of page

Meet Menu

A SENSE OF COMMUNITY


We dompelen je in deze blog graag onder in de wereld van ons nieuwste merk Menu! Menu is altijd gefascineerd geweest door de manier waarop individuen en ruimtes verenigd kunnen worden door middel van doordachte ontwerpen. Het community gevoel dat ze tijdens het ontwerpproces creëren tussen ontwerpers, fabrikanten en klanten zorgt volgens Menu voor een dieper gevoel van verbondenheid - en producten die de tand des tijds doorstaan.


"We truly believe that when we work collectively, we achieve more than we do individually"Menu probeert steeds stukken te ontwerpen die gemaakt zijn om een leven lang mee te gaan. Elk item wordt geproduceerd in de veronderstelling dat het intensief zal worden gebruikt, of het nu in de gezellige leefruimte van een gezinswoning staat of in een drukke kantine op de werkvloer.


"Certain materials will develop a particular finish over time, transforming to reveal a new dimension of intriguing effects. This emotional durability helps to create a deeper bond between you and our products."OUR CHOICE


De collectie van Menu is heel uitgebreid en bevat prachtige ontwerpen. Weet je niet waar eerst kijken? Wij helpen je alvast op weg met onze persoonlijke favorieten! Ontdek onze top 5 in de categorieën Meubilair, Verlichting & Accessoires.


Meubilair


Verlichting


Accessoires


PERSOONLIJK ADVIES


De collectie van Menu is reeds te bestellen èn heel binnenkort ook te bezichtigen in onze showroom in hartje Gent. Had je graag de verschillende mogelijkheden aan de hand van staaltjes eens overlopen? We staan je graag bij met persoonlijk advies van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10u00 tot 18u00. Maak een afspraak online of in de showroom.


Comentarios


bottom of page