top of page

Maak je buitenplek 'lockdown proof'

-15% korting op al het HAY outdoor meubilair

Deze actie is geldig van 3 tot 19 april 2020!


Palissade Collectie

De Palissade collectie van HAY, ontworpen door de broers Bouroullec, is een serie van tafels, stoelen en banken in gepoederlakt of verzinkt staal. Voor alle stoelen en zitbanken zijn eveneens kussens verkrijgbaar.

Palissade bestaat in antraciet, olijfgroen, grijs of in gegalvaniseerd staal en is geschikt om tijdens zomer en winter buiten te laten staan.Hee Collectie

De Hee collectie van HAY is opgebouwd uit een metaaldraad van gegalvaniseerd massief staal, waardoor deze roestbestendig is en perfect is voor gebruik buitenshuis. De stoelen zijn makkelijk stapelbaar en worden vaak ook indoor gebruikt omwille van hun grafisch en transparant karakter.


-13Eighty (arm)chair

De 13Eighty-stoel van HAY, ontworpen door de Nederlandse ontwerpers Scholten & Baijings, is vernoemd naar het aantal kleine gaatjes in de zitting (polypropyleen). Deze perforaties creëren een bepaalde esthetiek, een spel tussen licht en schaduw. De gaatjes hebben ook een functionele functie namelijk het afvoeren van regenwater. Verkrijgbaar met of zonder armleuningen én stapelbaar.


Neu Table

Bistrotafel in vierkant of rond, in antraciet of lichtgrijs.Commentaires


bottom of page