top of page

Let the sunshine in!

Outdoor actie van 1 tot en met 30 april! -15% op een selectie van outdoor meubilair van HAY, Muuto & Houe!


De lente is in het land en de zomer komt dichterbij! Tijd dus om ons naar buiten te verplaatsen en onze dagen door te brengen in de buitenlucht. Ontdek hieronder hoe je het vertoeven in je tuin of op je terras nog aangenamer kan maken met onze mooiste outdoor collecties.


HAY

Als aanvulling op de bestaande en populaire Palissade collectie van HAY ontwierpen de Franse broers Bouroullec een thermisch verzinkte variant. Het proces waarbij het staal wordt ondergedompeld in gesmolten zink, waardoor een veerkrachtige coating ontstaat, verlengt de levensduur van het meubilair aanzienlijk.


De visuele eenvoud van de gehele collectie zorgt voor een moeiteloze integratie in een natuurlijk landschap of stedelijke omgeving. De Palissade collectie is eveneens verkrijgbaar in gepoederlakt metaal in de kleuren; antraciet, olijfgroen en lichtgrijs. Voor alle stoelen en zitbanken zijn eveneens kussens verkrijgbaar in verschillende kleuren.


MUUTO

De Linear Steel-serie is het allereerste buitenmeubilair van Muuto en ontworpen vanuit het idee duurzame materialen te ontwerpen met een verfijnd ontwerp.


Topdesigner Thomas Bentzen ziet tuinmeubilair als iets heel sociaal; je ontmoet, je gaat zitten en geniet van het gezelschap waarin je vertoeft. Zijn idee van ontmoetingen zie je doorheen de gehele Steel-serie; lijnen, vormen en materialen ontmoeten er elkaar voortdurend.


HOUE

Combinaties van gepoederlakt metaal of aluminium, prachtig bamboe, ruw zwart graniet en verschillende versies van kleurrijke plastic lamellen creëren een collectie Deens modern ontworpen tuinmeubilair.


De HOUE tuintafels passen perfect bij alle HOUE tuinstoelen collecties en kunnen op veel verschillende manieren worden gecombineerd met elkaar.


SKAGERAK

Bij Skagerak dragen ze producten ontwikkelen met oog voor vakmanschap, esthetiek en een zo klein mogelijke impact op het milieu hoog in het vaandel. Deze vereisten zijn duidelijk zichtbaar in de gehele outdoor collectie. Skagerak maakt meubels die als doel hebben lang te overleven en tijdens hun levensspan verhalen verzamelen.

Actie niet geldig op het assortiment van Skagerak.


PERSOONLIJK ADVIES


Vanaf zaterdag 27/03 is een afspraak maken in onze showroom verplicht. Had je graag de verschillende mogelijkheden van onze outdoor collecties aan de hand van staaltjes eens overlopen? We staan je graag bij met persoonlijk advies! Maak een afspraak om onze winkel te verkennen of boek een vrijblijvend advies in met één van onze interieurconsulenten.Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page