top of page

Koop een Hay Uchiwa-fauteuil en krijg de voetenbank gratis!Op zoek naar een comfortabele relaxfauteuil die een unieke aanwinst voor je interieur is en geen aanslag voor je portemonnee? De Uchiwa van Hay is dan helemaal je ding: een verrassend ruime en zachte fauteuil die zich uitnodigend openvouwt en waarin het gezellig wegkruipen is.

Een Uchiwa Chair heb je vanaf 1295 €. Tot 28 februari 2020 krijg je bovendien bij je aankoop de voetenbank (vanaf 419 €) er gratis bij.De Uchiwa Chair is een ontwerp van Doshi Levien, de Londense designstudio van ontwerpers Nipa Doshi en Jonathan Levien. Nipa groeide op in India waar ze studeerde aan het National Institute of Design, terwijl Jonathan eerst een opleiding tot meubelmaker volgde en later industrieel design studeerde. De combinatie van hun talenten en culturele achtergronden zorgt voor unieke ontwerpen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een pure, poëtische uitstraling hebben. De Uchiwa is daarop geen uitzondering: de fauteuil biedt veel meer dan zitcomfort alleen. Doshi en Levien inspireerden zich voor de vorm van de kuip op een traditionele Japanse handwaaier, die zich als het ware voor je open plooit. Dat zie je ook aan de plooivorm op de achterkant van de stoel.


De kuip van de stoel is van polyurethaan. Buiten- en binnenkant kan je met verschillende stoffen en ledersoorten bekleden. Naast de standaardversie, is de stoel is ook verkrijgbaar in een 'quilted' version, met donskussentjes voor extra zacht comfort. De poten zijn van massieve eik en zijn ook in verschillende behandelingen verkrijgbaar.


Voor de concrete afwerking van je Uchiwa bestaan er dus heel wat mogelijkheden.

Kan je maar niet tot besluit komen welke versie je wilt?

Kom gerust in onze showroom de stalen bekijken. Onze adviseurs maken je graag wegwijs in de wirwar van stalen.Comments


bottom of page