top of page

HAY Mags Sofa Campaign

-20% korting, geldig op alle varianten!

De Mags Sofa van HAY is een elegante serie van sofa's die maximaal zitcomfort, minimale details en een optimale flexibiliteit combineert in een tijdloos design.


De verschillende modules, talloze kwalitatieve stofopties en drie soorten uitvoeringen stellen iedereen in staat hun droomsofa samen te stellen.


Wens je graag een afspraak te boeken in onze showroom om samen met onze interieuradviseurs de opties te bekijken, klik dan hier.


Weet je niet goed hoe te beginnen? Lees dan gerust verder.1. Kies je variant


Variant 1: Mags Sofa Classic

De Mags Sofa Classic heeft de meest strakke uitstraling van de drie varianten en past daarom in elk interieur. Bij de Mags Classic kan je kiezen uit 16 modules. Voor een optimaal zitcomfort kunnen extra lage of hoge rugkussens in dezelfde stof worden bijbesteld. Alle varianten zijn opgebouwd uit kwalitatief en duurzaam schuim met een hoge dichtheid.Variant 2: Mags Soft Sofa

De afgeronde randen en zachtere modules van de Mags Soft Sofa zorgen ervoor dat deze variant iets zachter zit dan de Mags Sofa Classic en een meer nonchalante uitstraling heeft. De zithoogte is 3cm lager dan de Mags Classic waardoor de zetel ideaal is om in te loungen. De Soft Sofa is bedekt met extra donsvulling waardoor de zetel zijn extra zachtheid krijgt.Variant 3: Mags Soft Sofa Low Armrest

Het enige verschil tussen deze variant en de Mags Soft Sofa zijn de armleuningen. Dit kenmerk geeft de zetel een meer open en minder zware uitstraling. Van de Mags Sofa's zijn 18 modules beschikbaar waaronder een lounge bed, ideaal om met z'n tweeën in te ontspannen.2. Kies je modules


Dankzij het modulesysteem van de Mags Sofa's kan je een zetel samenstellen volledig op maat en naar je eigen wens. Combineer een zijmodule met tussenmodule, chaise longue of open module en maak zo de ideale sofa voor je interieur. De zijmodules en tussenmodules zijn er in twee formaten. De chaise longue in meerdere formaten. Wil je wat meer flexibiliteit, dan is een pouf wellicht de juiste oplossing. Verder zijn er extra zitkussens verkrijgbaar die dik gewatteerd zijn en daardoor een optimaal zitcomfort bieden.Zijn de vele modules en mogelijkheden een beetje overweldigend? Geen probleem! Van alle varianten zijn er configuraties beschikbaar die het samenstellen van je zetel een stuk makkelijker maken! Wil je graag een handig overzicht van alle beschikbare modules met afmetingen, dan kan je deze hier downloaden:

3. Kies je stof


Er zijn heel wat bekledingen mogelijk voor de Mags Sofa van HAY. Wil je een zetel in linnen, wol, velours, semi-leder of anilineleder? De mogelijkheden zijn eindeloos! Uiteraard helpen we je hier graag mee verder en leggen we met veel plezier de voor-en nadelen uit van elke soort. In onze showroom, gelegen in hartje Gent, hebben we alle stalen beschikbaar. Meer info over onze showroom? Klik hier.Gespecialiseerd advies, onze troef!


Weet je niet waar te beginnen of wil je graag hulp bij het zoeken naar de juiste sofa of de juiste bekleding, dan kan je steeds beroep doen op onze interieuradviseurs. Maak een afspraak online of in de showroom. We helpen je graag verder met een vrijblijvend advies!


Korting geldig van 01/03/2021 tot 30/04/2021, -20% korting bij aankoop van alle varianten van de Mags Sofa van HAY.

コメント


bottom of page