top of page

'Blijf in uw kot' deals MUUTO

-10% korting MUUTO Fiber (bar)chair collectie

De Fiber chair collectie, ontworpen door Iskos-Berlin, biedt een uiterst comfortabel zitcomfort. De zitting is gemaakt uit een combinatie van composiet en houtvezels maar kan ook bekleed worden met stof of leder. Het potenstel is verkrijgbaar in verschillende varianten.

In totaal zijn er meer dan 20.000 varianten beschikbaar. Contacteer ons gerust indien je graag advies op maat wil.


De actie is geldig tot 30 april op de hele collectie van de Fiber (bar)chairs met uitzondering van de Fiber lounge chair.

-20% korting MUUTO Ambit verlichting


De Ambit lampen van MUUTO zijn een mooi voorbeeld van Scandinavisch design. Ze zijn zowel tijdloos als modern. De lampen zijn gemaakt van handgesponnen aluminium dat nadien met de hand is geverfd.

De witte binnenkant versterkt het contrast met de geverfde buitenzijde en vergroot de lichtopbrengst.

Ambit series bestaat uit hanglampen in verschillende groottes, een wandlamp en een rail. Elk type lamp is ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Actie geldig tot 13 april 2020.


-20% korting MUUTO Restore series

De Restore Basket/Tray/Round van MUUTO is gemaakt van vilt bestaande uit gerecycleerd plastieken flessenvezels. Deze functionele, stevige mand kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden: van wasgoed tot dekens tot speelgoed voor kinderen of je favoriete magazines. De manden zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren.


Bekijk hier de Restore series in onze webshop. Actie geldig tot 13 april 2020.Comments


bottom of page