top of page

Bespaar 20% op de HAY Mags Sofa

Droom je ook van een nieuwe sofa die maximaal comfort, minimale details en optimale flexibiliteit combineert in een tijdloos design?


Speel met het brede aanbod van functionele modules en stel de sofa samen die je altijd al wou. De Mags Sofa kan volledig naar eigen smaak samengesteld worden en past door de talloze kwalitatieve stofopties in elke ruimte.


Bestel nu en bespaar 20%!

De Mags Campaign is verlengd tot 30 april 2020De Mags Sofa Collectie


Mags Sofa

De modules met hoge armleuningen en diepe zitting maken van de Mags Sofa dè ideale zetel om te ontspannen. De grote hoeveelheid modules stelt je in staat je sofa te ontwerpen naar je eigen smaak en noden. Er is keuze uit talloze stofopties waardoor je het uitzicht van je sofa volledig aan je eigen persoonlijkheid kan aanpassen.


Klik hier om de verschillende beschikbare configuraties te zien en voor een overzicht van de modules.


Mags Soft Sofa

De Mags Soft Sofa beschikt over afgeronde randen en zachtere modules waardoor de sofa een meer ontspannen uitzicht heeft en iets zachter zit dan zijn broer de Mags Sofa. De Soft versie toont ons een vloeiend en poëtisch silhouet en is opgebouwd uit duurzaam schuim met een hoge dichtheid, bedekt met donsvulling voor extra zachtheid.


Klik hier om de verschillende beschikbare configuraties te zien en voor een overzicht van de modules.


Mags Soft Low Armrest Sofa

De Mags Soft Low Armrest is een variant van de Mags Soft waarbij de armleuningen van de modules lager zijn. Dit kenmerk geeft de zetel een meer open en verwelkomende look. Net zoals de gehele Mags collectie bestaat ook de Mags Soft Low Armrest Sofa uit een breed scala van functionele modules waardoor de sofa volledig op maat van jezelf en je ruimte ontworpen kan worden.


Klik hier om de verschillende beschikbare configuraties te zien en voor een overzicht van de modules.


Stoffen


Zoals reeds vermeld zijn er talloze kwalitatieve stofopties mogelijk waardoor je bij het beslissen overweldigd kan worden door de eindeloze keuzes. Geen nood! Alle mogelijke stofstalen zijn steeds in onze showroom te bezichtigen. Geraak je er zelf niet uit dan helpen onze interieuradviseurs je graag verder. Heb je weinig tijd? Maak dan op voorhand een afspraak voor informatie en advies op maat zodat we je snel en gericht kunnen verder helpen!


Om je alvast wat inspiratie te geven kan je hieronder een greep uit het aanbod Kvadrat stoffen terugvinden;

Comments


bottom of page