top of page

-15% op geselecteerde artikelen

Ontdek hieronder de Muuto Cover en de String Furniture Outdoor campagnes!


-15% Muuto Cover Serie


De Cover Chair van Thomas Bentzen straalt vooruitstrevend vakmanschap en Scandinavische materialiteit uit. Met zijn gebogen rugleuning die elegant om de achterpoten vouwt verkent de Cover Chair de mogelijkheden van fineer en combineert hij heerlijk comfort met een moderne uitstraling.


Ontdek de Cover Chair, Cover Side Chair, Cover Lounge en hun verschillende stofferingsopties bij ons in de showroom of ga zelf op ontdekking op onze webshop.

Actie geldig van 14/06 t.e.m. 05/07
-15% String Furniture Outdoor


De zon draait dezer dagen overuren en tuinen en terrassen worden bij deze hete temperaturen intensief gebruikt. Maak het buitenleven nog gezelliger met de Outdoor collectie van String Furniture!


De gehele collectie is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal wat ze ideaal maakt voor gebruik buiten. Kies je voor een vrijstaande opstelling of had je liever een opstelling om op te hangen? De mogelijkheden zijn alvast eindeloos! Bekijk enkele configuraties op onze webshop of maak een afspraak om samen met ons je ideale opstelling samen te stellen!Actie geldig van 21/06 t.e.m. 27/06
Persoonlijk advies

Wil je graag vrijblijvend persoonlijk advies? Dat kan zeker! Plan een afspraak in met één van onze specialisten en we helpen je graag verder.


Komentarze


bottom of page