top of page
YD_LOFTNIEUWEVAART_FINAL-34 kopie.jpg
INTERIEURARCHITECTUUR

Een interieurarchitect staat voor je klaar

Heeft je interieur een facelift nodig? Heb je een huis gekocht of ga je bouwen en wil je dat je budget slim besteed wordt? Een interieurarchitect is geen overbodige luxe en zal in veel gevallen zichzelf terugverdienen. Bovendien zal een doordacht ontwerp ook de waarde van je onroerend goed doen stijgen.

Er zijn heel wat mogelijkheden qua advies. Van 1 ruimte tot een volledige woning. Kom het met ons bespreken. Een kennismaking is geheel verblijvend en kosteloos.

YD coworking Gent, design workspace Gent, bench, mable
ADVIES OP MAAT

We staan voor je klaar

Verhuisplannen of een update nodig van je interieur? Maak een afspraak met één van onze medewerkers in de showroom in Gent en maak een moodboard in onze stalenhoek of laat je inspireren door de verschillende settings in onze showroom, modelappartement, eventbar of vergaderruimte.

Geen tijd om langs te komen of je wil je goed voorbereiden? Vul het online formulier in en we maken er samen iets mooi van.

YD_LOFTNIEUWEVAART_FINAL-34 kopie.jpg
PROJECTMARKT

Professionele aanpak door experten

Nordic House heeft ruime ervaring in het uitwerken van projecten. Kantoor- en winkelruimtes, ook praktijken voor vrije beroepen en horecagelegenheden zijn uitdagingen waar we graag onze creativiteit en ons kunnen in laten zien.

Neem gerust contact op met onze design studio voor meer informatie of om een referentie te bezoeken.

bottom of page